Napisi za torto

Napisi za torto

Če želite svoji torti dati poseben pečat, zakaj ne bi dodali personaliziranega sporočila ali napisa?

Ko sem bila manjša, je moja mami delala torte in s smetano napisala moje ime, zraven pa dodala svečke v obliki letnic. Zdaj so to nadomestili topperji, ki so ali leseni ali pa iz plastike – pleksi stekla.

Ko gre za topper, je pomembno da je besedilo kratko in jedernato. Upoštevati je potrebno tudi velikost in obliko torte. Kratka sporočila se najbolje obnesejo, saj je kratko besedilo potem lahko večje velikosti. 

Vrste topperjev

Topperji so lahko različnih oblik in materialov. Nekateri so narejeni iz papirja, drugi iz plastike ali lesa. Obstajajo tudi užitni topperji, ki jih lahko pojemo.

Izberete lahko bolj enostavne topperje, kot so črke ali številke, ali pa bolj posebne, na primer figurice ali pa kakšni bolj personalizirani topperji.

Vsaka priložnost ima svoj idealen topper. Za poroko je lepo imeti topper z imeni ali pa začetnicami mladoporočencev.

poročni topper

Za rojstni dan so pa popularni topperji s številkami, ki pokažejo starost.

rojstnodnevni topper

Za otroške zabave so pa zabavni topperji z risanimi junaki.

Če želite nekaj posebnega, lahko naročite topper, ki je narejen smo za vas – personaliziran. Tako imate na torti nekaj, kar resnično odraža vašo osebnost, ali pa temo zabave.

Velikost topperja

Ko izbirate topper, pomislite najprej na velikost torte – bolj specifično premer torte. Na naši spletni strani imamo klasične velikosti topperjev, v kolikor pa imate večjo torto, pa nam lahko napišete na mail: info@mldesign.si , kakšno velikost potrebujete, pri tem vam pa seveda lahko svetujemo. Idealno je, če je dolžina topperja manjša od premera torte za vsaj 5 cm.

Primer:  

premer torte: 25 cm

dolžina topperja: 13 cm

Barva topperja igra tudi veliko vlogo pri celotnem videzu torte. Pomembno je, da se barva topperja ujema ali dopolnjuje barve na torti in temo vaše zabave.

Če je torta v roza barvi, bi lahko izbrali topper v podobnih odtenkih ali v nežni beli, ki se lepo sklada z temo.

Za dogodke z določeno temo, kot so poroke ali tematske rojstnodnevne zabave – tema z morsko tematiko -> topper v modrih in zelenih odtenkih.

Lahko pa izberete topper v kontrastni barvi, da ustvarite vizualni poudarek. Če je torta v nežnih tonih, lahko izberete topper v močni barvi, kot je črni topper na roza torti.

topper vse najboljše

Za zaključek, topper na torti ni samo okrasek, ampak tudi nek način, da torti date osebni pečat. Ne glede na to, ali izberete preprost topper, ali pa naredite svojega, to še dodatno poudari poseben dogodek.

 

Upam, da vam je ta moj članek pomagal izbrati popoln topper za vašo slavje in torto!

V kolikor pa potrebujete pomoč pri izbiri, pa vam z veseljem pomagam. 😊

 

- Maja

Nazaj na spletni dnevnik